TIETOJA MINUSTA

Täällä näppiksen toisella puolella intoilee ja kirjoittelee siis 26-vuotias fysioterapeutti-Personal Trainer Veera, jonka intohimoihin kuuluvat CrossFit, kuntosali ja jalkapallo. Olen toiminut alalla pian 4 vuotta ja lisäksi takanani on 19 vuoden mittainen "ura" jalkapallon parissa ja nyt viimeisinä 7 vuotena kuntosali ja sitten myös CrossFit ovat kuuluneet harrastuspiiriini aktiivisesti.

Itselleni tärkeitä saavutuksia:

- Kilpailijana Gladiaattorit televisio-ohjelmassa 2017
- CrossFit Rakkaudella Karjalasta - kilpailun voitto 2017
- FAF lisensoitu Personal Trainer 2014
- Fysioterapeutti (AMK) 2014
- Jalkapallon Naisten Liigan Suomenmestaruus 2010

Nautin itseni haastamisesta ja kehittämisestä, ja tämän myötä olen päässyt toteuttamaan asioita, joista aiemmin olin osannut vain haaveilla. Syksyllä 2017 esimerkiksi kilpailin televisiossa nähdyssä Gladiaattori- ohjelmassa, joka  oli yksi pitkäaikaisten haaveideni täyttymys.

Taistelen varmaan ikuisesti makeanhimoa vastaan. Olen helposti innostuvaa sorttia ja jos jotain saan päähäni yleensä sen myös toteutan. Olen huumorintajuinen positiivari, joka nauttii elämästä ja joka pyrkii parhaansa mukaan elämään hetkessä. Koskaan ei ole liian hyvä oppiakseen jotain uutta tai liian vanha toteuttaakseen itseään ja jahdatakseen unelmiaan.


Tervetuloa mukaan!♥ Veera