LUJEMPI MINÄ.

Lujempi Minä on blogialusta, jossa jaetaan vinkkejä, ajatuksia, kokemuksia ja mielipiteitä pääasiassa hyvinvointiin, liikuntaan ja terveyteen liittyen. Se heijastelee myös omaa elämääni kokemusteni ja opittujen sekä havaittujen asioiden pohjalta.

Liikunta ja urheilu ovat olleet omia intohimojani jo pienestä pitäen. Kouluttauduin fysioterapeutiksi ja Personal Traineriksi, koska halusin oppia lisää ja päästä auttamaan myös muita. Tavoitteenani on pitää oma kehoni toimivana ja elinvoimaisena mahdollisimman pitkään ja auttaa sekä tukea myös muita hyvinvoivan ja toimivan kehon saavuttamisessa sekä sen ylläpitämisessä - lujaa mieltä unohtamatta. 

Olen itse melkoinen haaveilija ja unelmoija, joka on vasta viime aikoina herännyt kunnolla siihen ajatukseen, mitä aidosti ja oikeasti haluan elämältäni. Olen myös löytänyt elämääni asioita, jotka saavat sydämeni lyömään tiheämmin ja joiden parissa pystyn olemaan oma itseni. Minulle hyvinvointi, liikunta ja terveys ovat asioita, jotka pitävät minut hengissä ja saavat minut haluamaan enemmän. Omat unelmani ja haaveeni liittyvät voimakkaasti näihin kolmeen asiaan tai ainakin näiden asioiden parissa toimimiseen. Unelmiaan ei voi saavuttaa, jos ei koskaan edes kokeile tai anna niille mahdollisuutta. Tässä siis yksi askel kohti haaveideni toteuttamista ja aion nyt tehdä sen heti, pelkäämättä ja liikoja miettimättä.


Lue miten Lujempi Minä - sai alkunsa: Miksi Lujempi Minä?