maanantai 15. lokakuuta 2018

Muutama asia minusta

Hyvää huomenta ja uutta lokakuista viikkoa. Pahoittelut myös reilun viikon mittaisesta hiljaisuudesta. Täällä päässä uuteen viikkoon on tänään herätty uudesta ympäristöstä ja uudesta kodista. Viikonloppu meni siis pääosin muuttohommissa ensin kamoja pakkaillessa ja lopulta paikoilleen järkkäillessä. Mä oon nimittäin semmoinen persoona, että en yhtään tykkää jos tavarat on levällään. Jonkinlainen järjestys on oltava ja mä vaikka aherran aamusta iltaan, että saan asiat järjestykseen ja sen näköiseksi, että omaa silmää miellyttää ja voi oikeasti rauhoittua sohvalle istumaan ilman, että takaraivossa kutkuttelee odottelevana jonkin asian tekeminen. Vaikka joidenkin asioiden kanssa osaan olla hyvin laiska ja saamaton, niin koti ja elämä muuten on oltava järjestyksessä. Mulle koti on paikka, jossa voin rauhoittua ja jossa pitää olla hyvä olla.


Tämän viikon alkuun edellisen pätkän saattelemana luvassa olisi siis:

 Muutama asia, jota et kenties tiennyt minusta 


♥ Nautin luonnossa liikkumisesta, uusiin paikkoihin tutustumisesta ja uusien kokemusten hankkimisesta. Tällä hetkellä olen innoissani siitä, että uusi koti tarjoaa uuden ympäristön koiran kanssa sekä yksin lenkkeilemiseen.

♥ Tykkään haasteista ja janoan kehitystä, vaikka samaan aikaan olenkin hyvin mukavuudenhaluinen. Toisinaan huomaan, että olen omien ajatusteni ja tarpeideni ristitulessa ja joudun puntaroimaan mikä on missäkin tilanteessa asia, jota todella haluan. Onnekseni olen huomannut, että haasteet ja kehitys ovat vieneet voiton suuremmissa asioissa ja vieneetkin itseäni ja elämääni eteenpäin. ♥ Syyllistyn liian usein muiden miellyttämiseen tai pelkään mitä muut ajattelevat, jonka vuoksi en aina tee tai sano asioita niin kuin syvällä sisimmässäni haluaisin. 

♥ Innostun ja hurahdan herkästi uusiin asioihin, mutta saatan myös menettää mielenkiinnon yhtä nopeasti. Jos saan idean jostain, olen heti toteuttamassa sitä. Jos taas jaksan malttaa ja odottaa, mietin asiaa päivän tai parin päästä, innostus voikin olla laantunut ja huomaan idean olleen huono tai ei välttämättä sittenkään tilanteeseen sopiva tai  edes tarpeellinen.Viihdyn parhaiten verkkareissa, kollareissa tai trikoissa sekä löysässä paidassa. Kaihdan vaatteita, jotka jollain tapaa korostavat muotoja, koska ne ahdistavat. Siksi mun päällä harvemmin näkee farkkuja ja urheiluliivit toimittavat rintsikoiden virkaa myös arjessa. :D Mietin, olisiko asia toisin, jos olisin työssä, jossa pitäisi olla pukeutumisen osalta edustavampi. 

 Rakastan omaa aikaa! Tämän uskon nyt aikuisiällä johtuvan siitä, kun työni on hyvin sosiaalista ja olen sen myötä niin paljon muiden ihmisten kanssa tekemisissä, että vastapainona on kiva saada omaa rauhaa, aikaa itselle ja omille ajatuksille etenkin työpäivien jälkeen.Ahh, uusi viikko ja nyt tosiaan kun koti on kunnossa voi taas hurahtaa treenaamisen ihmeellisen maailmaan. Tänään myös fillari kuljettaa töihin ja töistä pois. Tajusin välimatkojen olevan nyt sellaiset, että pyörällä kulkee kätevästi etenkin tällaisina selkeämpinä päivinä.

Ihanaa uutta viikkoa ja maanantaita sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti