lauantai 6. tammikuuta 2018

Alkusanat

Meille on annettu elämä. 
Meistä itsestämme riippuu se, miten tämän annetun elämän käytämme.

Koetko tämän hetkisen elämäsi sellaiseksi, kuin haluaisit sen olevan?
Uppoudutko rutiineihin ja suorittamiseen?
Teetkö asioita joita haluat tehdä?
Oletko oman itsesi kuningas tai kuningatar?
Onko olosi energinen ja aikaansaava?
Haaveiletko tulevaisuudesta?
Vai osaatko elää tässä ja nyt?HYVINVOINTI - LIIKUNTA - TERVEYS

Toimiva ja hyvinvoiva keho on elinvoimainen 
-
Satsaa itseesi!

Lujempi Minä on blogialusta, jossa jaetaan vinkkejä, ajatuksia, kokemuksia ja mielipiteitä pääasiassa hyvinvointiin, liikuntaan ja terveyteen liittyen. Se heijastelee myös omaa elämääni kokemusteni ja opittujen sekä havaittujen asioiden pohjalta.

Liikunta ja urheilu ovat olleet omia intohimojani jo pienestä pitäen. Kouluttauduin fysioterapeutiksi ja Personal Traineriksi, koska halusin oppia lisää ja päästä auttamaan myös muita. Tavoitteenani on pitää oma kehoni toimivana ja elinvoimaisena mahdollisimman pitkään ja auttaa sekä tukea myös muita hyvinvoivan ja toimivan kehon saavuttamisessa sekä sen ylläpitämisessä - lujaa mieltä unohtamatta. 

Olen itse melkoinen haaveilija ja unelmoija, joka on vasta viime aikoina herännyt kunnolla siihen ajatukseen, mitä aidosti ja oikeasti haluan elämältäni. Olen myös löytänyt elämääni asioita, jotka saavat sydämeni lyömään tiheämmin ja joiden parissa pystyn olemaan oma itseni. Minulle hyvinvointi, liikunta ja terveys ovat asioita, jotka pitävät minut hengissä ja saavat minut haluamaan enemmän. Omat unelmani ja haaveeni liittyvät voimakkaasti näihin kolmeen asiaan tai ainakin näiden asioiden parissa toimimiseen. Unelmiaan ei voi saavuttaa, jos ei koskaan edes kokeile tai anna niille mahdollisuutta. Tässä siis yksi askel kohti haaveideni toteuttamista ja aion nyt tehdä sen heti, pelkäämättä ja liikoja miettimättä.KUKA?

Täällä näppiksen toisella puolella intoilee ja kirjoittelee siis 26-vuotias fysioterapeutti-Personal Trainer Veera, jonka intohimoihin kuuluvat CrossFit, kuntosali ja jalkapallo. Olen toiminut alalla pian 4 vuotta ja lisäksi takanani on 19 vuoden mittainen "ura" jalkapallon parissa ja nyt viimeisinä 7 vuotena kuntosali ja sitten myös CrossFit ovat kuuluneet harrastuspiiriini aktiivisesti.

Nautin itseni haastamisesta ja kehittämisestä, ja tämän myötä olen päässyt toteuttamaan asioita, joista aiemmin olin osannut vain haaveilla. Viime syksynä esimerkiksi kilpailin televisiossa nähdyssä Gladiaattori- ohjelmassa, joka  oli yksi pitkäaikaisten haaveideni täyttymys.

Taistelen varmaan ikuisesti makeanhimoa vastaan. Olen helposti innostuvaa sorttia ja jos jotain saan päähäni yleensä sen myös toteutan. Olen huumorintajuinen positiivari, joka nauttii elämästä ja joka pyrkii parhaansa mukaan elämään hetkessä. Koskaan ei ole liian hyvä oppiakseen jotain uutta tai liian vanha toteuttaakseen itseään ja jahdatakseen unelmiaan.

Tervetuloa mukaan!♥ Veera


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti