lauantai 24. maaliskuuta 2018

Maukkaat ja täyttävät banaani-kauraletut


Viikonloput on usein omistettu hitaille aamuille ja siten myös ajan kanssa nautitulle aamiaiselle. Yleensä työpäiviä ennen sitä mitoittaa aamuihinsa vain sen verran aikaa, että ehtii tekemään välttämättömät askareet ja haukata jotain suuhunsa ennen töihin lähtöä. Vastapainoksi arkiaamuille viikonloppuisin on ihana pysähtyä ja nauttia aamupala rauhassa teekupposen äärellä. Tällaisina aamuina tykkään nähdä aamupalankin eteen hieman vaivaa ja tehdä joskus jotain sellaista, mitä arkiaamuina ei jaksaisi alkaa tekemään. Tällä kertaa keittiössä vamistui aamupalaksi pitkästä aikaa maukkaat ja täyttävät banaani-kauraletut, joista todellakin riitti syötävää. Nämä letut ovat ravintosisällöltään täyttäviä ja ravitsevia, sopivan makeita ja sopivat hyvin aamupalaksi tai ihan herkutteluhetkeenkin, jos mielii jotain ravitsevampaa vaihtoehtoja perusherkuille. 

Banaani-kauraletut 4 kpl

 1 banaani
 1,5 dl kaurahiutaleita
 0,5 dl mantelijauhoja
 1 kananmuna
 2 rkl kreikkalaista jugurttia (2%)
 ripaus kanelia
 1 dl kaurajuomaa

Sekoita kaikki aineet keskenään sauvasekoittimella tai tehosekoittimella. 
Paista pannulla molemmin puolin esimerkiksi kookosöljyssä. Lisää lisukkeet lautaselle ja nauti!

Ravintosisältö

605 kcal
67 hiilareita
26 proteiinia
22 rasvaa

Yksinkertaisuudessaan nopeat banaaniletut saa taiottua jo pelkästään esimerkiksi banaanista, kaurahiutaleista ja kananmunasta, jos haluaa oikaista ja jättää ylimääräiset jutut pois. Kuitenkin jos haluaa lettuihin enemmän makua ja sisältöä on tämä resepti aiemmin jo hyväksi todettu ja sopinut eri maistajien suuhun.



Herkullista lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti